Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

L’Actel Força Lleida, amb la necessitat de fer un canvi de dinàmica

Els homes de Joaquín Prado reben demà a les 19.00 hores al Barris Nord un rival directe en la classificació, el Peñas Huesca

Joaquín Prado,Força Lleida,basquet,
Joaquín Prado, durant un partit de l'Actel Força Lleida. (Foto: Arxiu)
L’Actel Força Lleida ha de canviar la seva dinàmica negativa de resultats i tornar al camí de les victòries. Això és una realitat. El conjunt de Joaquín Prado porta quatre derrotes consecutives, dues de les quals es van produir al Barris Nord, fent que aquest deixés de ser el fortí en el qual s’havia convertit. Però l’activitat a la LEB Or no s’atura i ara té una bona oportunitat per fer un bon regal a la seva afició en forma de victòria, ja que demà, a les 19.00 hores, rep el Peñas Huesca, un rival directe en la classificació.

Els lleidatans van poder gaudir des de dimarts a la tarda fins dijous al vespre d’un petit descans. Aquest els va anar bé per desconnectar i, a la vegada, assimilar els errors comesos fins al moment. De fet, el vestidor de la capital del Segrià és conscient que la imatge que ha donat últimament, sobretot en el xoc contra el Ford Burgos, no és la més adient. Així, els jugadors estan disposats a tornar a ser un equip dur, i més jugant a la capital de la Terra Ferma.

Però davant tindran un rival de característiques molt similars i que s’ha convertit en un rival directe en la taula. El Peñas Huesca està format per un vestidor molt jove, és a dir, per jugadors amb un esperit combatiu que lluiten per destacar en la competició. En aquest sentit, sota les ordres de Joaquín Costa, ja estan començant a despuntar efectius importants com Josep Pérez, Dario Brizuela i Jorge Sanz.

Per tant, tot fa pensar que els aficionats que es donin cita al pavelló Barris Nord podran gaudir d’un bon partit, en el qual la clau perquè la victòria es quedi a terres lleidatanes està en fer un bon treball, sobretot defensiu.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Manifest

Publicitat
Publicitat