Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

La Fira de Màgia al Carrer de Montgai tanca la seva novena edició amb un gran èxit d'assistència

La localitat de la Noguera ha acollit durant quatre dies més de seixanta mags d'arreu del món

màgia, Montgai Màgic 2016
Imatge d'un espectacle a Montgai Màgic l'any 2016. (Foto: Arxiu)
La novena edició de la Fira de Màgia al Carrer de Montgai (Noguera) ha acabat aquest diumenge amb un èxit rotund de participació.

Durant quatre dies, pel total de dotze escenaris dels quals disposava la Fira, s'han representat més de noranta espectacles de màgia, en tots els seus vessants, i han estat més de seixanta els mags que hi han participat, entre els quals cal destacar la presència d'alguns de reconeixement internacional com Enric Magoo, Arturo el Grande o Raul Camaguey.

La situació política actual, que sí ha afectat negativament d'altres fires de la província, no ha trastocat, per contra, l'assistència a aquesta Fira, ans al contrari, ha resultat un èxit de participació. Segons Jaume Gilabert, alcalde de Montgai, han estat dos els factors clau: d'una banda, el bon temps que ha acompanyat durant tota la Fira i, de l'altra, la coincidència de dates amb la Fira del Torró d'Agramunt. "El que pensaven que seria un factor negatiu ens ha acabat ajudant, ja que molta gent, per proximitat, aprofitava per visitar ambdues fires", afirma Gilabert.

Montgai Màgic, que va començar el passat dia 5, ha omplert els carrers del municipi noguerenc de màgia i il·lusió. Una il·lusió que no només ha envaït els seus espectadors, sinó que també ha arribat als mateixos organitzadors que, davant de l'èxit i l'afluència d'aquest any, no poden evitar pensar en l'edició de l'any que ve. Una edició que, tal com comenta l'alcalde de Montgai, "volem que sigui molt especial". Màgica, voldrà dir.

Comentaris


No hi ha cap comentari


T'has de registrar per comentar les notícies o entra amb el teu usuari
Publicitat

Edi7orial

Els culs del 21-D

Publicitat
Publicitat