Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Àngel Ros condemna l'actitud desproporcionada de la policia espanyola el passat 1-O

L'alcalde fa una crida a través de les xarxes socials al diàleg i a la concòrdia per iniciar l'entesa entre Catalunya i Espanya

Àngel Ros
Àngel Ros s'enfrontarà aquest divendres a una moció de censura en la que es demanarà la seva dimissió. (Foto: Arxiu)
L'alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha enviat aquest dimarts una carta al ministre de l'Interior, Juan Ignacio Zoido, denunciant l'actitud desproporcionada dels agents de la Policia Nacional i la Guàrdia Civil durant la jornada del referèndum, tot adjuntat un conjunt de vídeos com a prova visual dels fets.

Aquests vídeos, segons ha informat el mateix Ros, corresponen a les càrregues policials que van tenir lloc a l'EOI de Lleida, al Casal de la Gent Gran de la Mariola, a l'IES Caparrella i al CAP de Cappont. L'alcalde, a més, ha fet una crida a través de les xarxes socials al diàleg per recuperar la concòrdia, tot afegint després que "encara hi som a temps per iniciar l'entesa entre Catalunya i Espanya".
 
Des del moment que Ros, el passat 1-O a mig matí, declarava a la premsa que l'actuació policial s'estava produint de manera "proporcionada", la ciutadania de Lleida no ha cessat d'expressar la seva oposició a aquestes declaracions i de demanar la dimissió del paer en cap. En aquest sentit, els grups municipals de l'oposició, PDECat, la Crida-CUP i el Comú, presentaran una moció de censura aquest divendres en què es demanarà, entre d'altres, la "dimissió imminent de l'alcalde", ja que, tal com va declarar el passat dilluns el líder del PDECat, Toni Postius, "un alcalde que justifica les accions violentes contra els ciutadans de Lleida i de Catalunya no mereix estar al capdavant de l'Ajuntament".
 

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Admirat Josep

Se7opinions

Publicitat
Publicitat