Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Estira i arronsa entre Serret i Tejerina en la inauguració de la Fira de Sant Miquel

La consellera i la ministra d'Agricultura han aprofitat l'acte per defensar les seves postures davant del referèndum de l'1-O

Isabel García Tejerina, Meritxell Serret, Fira de Sant Miquel 2017
Tejerina i Serret, durant la inauguració de la 63a edició de la Fira de Sant Miquel. (Foto: Ministeri d'Agricultura)
La consellera d'Agricultura, Meritxell Serret, ha recriminat a la ministra d'Agricultura, Isabel García Tejerina, la ''intervenció'' dels comptes de la Generalitat per frenar el referèndum de l'1 d'octubre en el marc de la inauguració de la Fira de Sant Miquel.

Serret ha posat de manifest la necessitat de "rebutjar reaccions desproporcionades i difícils de justificar'' com la de l'executiu espanyol, ja que considera que és una forma de posar en risc la confiança i, a més, perjudica sectors econòmics com l'agrícola, que "no té res a veure amb el que estem fent".

La consellera també ha aprofitat per donar suport amb ''agraïment i orgull'' a les manifestacions de la ciutadania i del sector agroalimentari dels darrers dies a favor del referèndum i també la que tindrà lloc aquest divendres en un format de marxa de tractors que sortirà de diferents punts del territori. Serret ha finalitzat el seu parlament assenyalant que el procés d'independència sempre s'ha fet amb un to constructiu, ''perquè tenim clar que volem ser bons veïns amb França i Espanya''.

En resposta a aquestes paraules, la ministra Tejerina ha volgut deixar clara la seva postura, tot assenyalant que "la llei protegeix tota la ciutadania" i que el que hi ha fora "només és totalitarisme i anarquia". Seguidament, ha afirmat que Espanya és una gran democràcia que ha avançat molt en els últims quaranta anys. Tejerina ha volgut acabar la seva intervenció alertant que Catalunya i Espanya per separat "tenen molt a perdre" i unides, "tot guanyat".

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Fruita amb injustícia social

Publicitat
Publicitat