Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

La setmana de l''Ara Terres de Lleida'

Es publicarà mensualment a tot Catalunya a partir d’aquest dimecres

Ara Terres de Lleida
‘Ara Terres de Lleida’, un nou suplement amb accent lleidatà.
Fruit de la col·laboració entre el diari Ara i l’empresa de comunicació lleidatana 7accents, neix Ara Terres de Lleida, un nou suplement en paper de periodicitat mensual que es presentarà en el marc de la Fira Agrària de Sant Miquel, que tindrà lloc a la capital del Segrià del 28 de setembre a l’1 d’octubre. Tanmateix, el primer número arribarà als quioscos de tot Catalunya aquest dimecres juntament amb l’Ara.

Amb el naixement del nou suplement, el diari Ara amplia la seva aposta per la informació territorial. L’Ara Terres de Lleida se suma al suplement Ara Comarques Gironines, que es publica cada dijous; l’Ara Camp de Tarragona, de periodicitat mensual, i l’Ara Andorra, que s’edita en paper cada dos mesos. Així mateix, el diari té una edició específica per a les Illes Balears, i els caps de setmana es distribueix també en paper al País Valencià. Cadascuna d’aquestes edicions té, a més, el seu espai específic a la web de l’Ara, que, coincidint amb el llançament del nou suplement, ha estrenat un apartat propi per a les terres de Lleida.

Dirigit pel periodista lleidatà Gerard Martínez, amb el suport dels redactors Imma González i Abel Pujol i el fotògraf Santi Iglesias, l’Ara Terres de Lleida contindrà un mínim de setze pàgines i es publicarà l’últim dimecres de cada mes. Els reportatges en profunditat, un dels trets distintius del periodisme tal com l’entén el diari Ara, portaran el pes de la publicació, que també comptarà amb col·laboracions habituals per part de firmes especialitzades de la talla del poeta Amat Baró, l’escriptor Eduard Ribera o l’humorista gràfic Jordi Balasch. Per la seva banda, l’escriptor Gabriel Pena, natural de Seròs, es carregarà la motxilla a l’esquena per transportar el lector fins a punts del globus terraqüi amb similituds amb algun indret de la demarcació de Lleida.

Durant la Fira de Sant Miquel, l’Ara i 7accents compartiran un estand al pavelló 3 dels Camps Elisis per donar a conèixer aquest nou suplement a tots els lleidatans que visitin el certamen agrari, que es preveu més multitudinària que mai.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

La ciutat òrfena de model comercial

Se7opinions

Publicitat
Publicitat