Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

El vestidor de l’Actel Força Lleida, una segona família per als jugadors

La LEB Or no s’atura i obliga els clubs a refer les planificacions d’entrenament en aquestes dates assenyales, fent que hi hagi jugadors que no puguin estar amb les seves famílies

Actel Força Lleida, bàsquet, LEB Or
Plantilla de l'Actel Força Lleida d'aquesta temporada. (Foto: Actel Força Lleida)
La LEB Or no s’atura. Ahir es va jugar el partit entre el Clínicas Rincón i Cocinas.com (69-79), però la resta d’enfrontaments es disputaran diumenge. Això ha obligat els clubs a reestructurar la seva planificació d’entrenaments, per tal de parar algun dia en aquestes dates tan assenyalades. Bon exemple d’això és l’Actel Força Lleida, que avui a la tarda ja tindrà festa, la qual durarà fins dijous al vespre, quan tots els integrants del conjunt lleidatà es tornaran a veure per entrenar.

Aquesta situació ha fet que els jugadors de fora, però que estan relativament a prop, puguin anar a les seves respectives cases amb les seves famílies. Però aquells que són de molt lluny s’hauran de quedar a Lleida, com és el cas de l’americà que també té nacionalitat nigeriana, Michael Fakuade, l’americà Greg Hahlig i el canari Fran Guerra.

“És una setmana difícil, perquè arriba el Nadal. Però des dels 17 anys he estat fora de casa i és complicat, encara que ja porto uns anys lluny de la meva família, i quan hi ha moments en els quals no es pot anar a veure t’has d’adaptar al que hi ha”, comentar Guerra, i afegeix que el “vestidor és una segona família, tenint el paper d’estar tots junts”.

De la mateixa manera s’expressa Fakuade, qui també comenta que l’equip és de vital importància, ja que es converteix en una segona família. “És el primer Nadal que passo fora del meu país, en una cultura diferent, però estic bé. En aquest tipus de situació el vestidor és molt important per mi, ja que és com una família”, manifesta.

Però no tots estaran lluny de la seva família, ja que la de Kahlig ha vingut a la capital del Segrià per estar amb ell aquest Nadal, que és el primer que passa fora del seu país.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

La ciutat òrfena de model comercial

Se7opinions

Publicitat
Publicitat