Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Guia (musical) per no perdre's el millor (teatre) de FiraTàrrega 2017

Deu itineraris que desglossen la programació del certamen mitjançant una pregunta: amb quina cançó t’identifiques més?

David Bowie
David Bowie posa la banda sonora a un dels itineraris de FiraTàrrega 2017. (Foto: Brian Duffy)
FiraTàrrega ha dissenyat deu itineraris artístics per segmentar el gruix de la programació de l'edició d'enguany i fer-la més accessible a l'espectador. Aquests recorreguts artístics han estat concebuts amb l'objectiu que hom trobi els espectacles més adients al seu gust per gaudir al màxim del certamen, que comença aquest dijous i clourà el 10 de setembre. En aquesta ocasió, els itineraris s'han confeccionat a partir dels títols de deu cançons representatives de la història de la música que han de servir de guia en la tria dels espectacles programats.

Highway to hell - AC/DC
La vida no és per a covards. Les peces que presentem aquí tampoc. Vius al límit? Tira’t de la moto i gaudeix d’aquest itinerari adrenalínic.
 

El primer dels itineraris artístics dissenyats fa referència al tema "Highway to hell" d'AC/DC. Es tracta d'un recorregut "adrenalínic" que inclou els espectacles de les companyies Weibel Weibel Co., La fem fatal, La trócola, The black blues brothers, Circ Pànic, Cia Moveo, Ferida, Los Galindos i (Cia)3.

Last dance - Donna Summer
Dansa 100%. De carrer i de sala. Segueix els passos d’aquesta colla d’artistes i no hi haurà qui et pari.
 

El segon se centra en "Last dance" de Donna Summer i recull espectacles de dansa, de carrer i de sala com els de Natxo Montero, Ferida, La Veronal, La Licuadora, Patricia Habchy, Eulàlia Bergadà, Elías Aguirre, Chey Jurado, Ertza i Nacho Vilar. 

Respect - Aretha Franklin
Sí, som feministes i no ens n’amaguem. Seguiu la pista de les peces que plantegem sota la bandera d’aquest himne planetari.
 

Un altre dels itineraris fa al·lusió al tema "Respect" d'Aretha Franklin, amb les actuacions de Carla Rovira, Les Impuxibles, Eulàlia Bergadà, mvmproduccions, Harinera, Pamela Montenegro, Valeria Píriz, Eléctrico 28, Patricia Habchy i la Cia Woest.

Life on Mars? - David Bowie
Els "rarets" de cada casa són molt benvinguts a FiraTàrrega. Sí, hi ha vida a Mart.
 

"Life of Mars" de David Bowie protagonitza el quart recorregut artístic. En aquest cas s'inclouen els espectacles de la gironina Carla Rovira, Ferida, Hermanos Picohueso, Los números imaginarios, Weibel Weibel Co, La Veronal, Natxo Montero, Cie Woest, Eléctrico 28, Insectotròpics i Rodrigo Cuevas. 

Radio Baghdad - Patti Smith
No mirem cap a una altra banda. Arts escèniques i de carrer compromeses amb la realitat que ens envolta. Debats molt necessaris: participa-hi!
 

El cinquè itinerari està dedicat a "Radio Baghdad" de Patti Smith, amb arts escèniques i de carrer. Engloba els espectacles d'Obskené, Incursió Social, Les Impuxibles, (Cia)3, Patricia Habchy, Ferran Orobitg, Pamela Montenegro, Harinera, Nafrat Collectif, En blanc, Ada Vilaró & Josep Perelló i Insectotròpics.

Another brick in the wall - Pink Floyd
Criatures, a FiraTàrrega s’hi ve a explorar sense límits! Res d’educar: ja ho deia aquest clàssic dels Pink Floyd...
 

Un altre dels recorreguts fa referència a "Another brick in the wall" de Pink Floyd i inclou La petita malamaluga, El pájaro carpintero, Cia Cris_is, Cia Anna Roca, Calamar Teatro, Centre de titelles, Tombs creatius, Xip Xap, Taller de danses urbanes amb DJ Be Nil, Sound de secà i la Cia Peus de Porc. 

Oye como va - Celia Cruz
Recorregut a cobert. Pensats per aquells amants de les arts escèniques que prefereixen la sala, el teatre de tota la vida, els gèneres més populars, com el chachachà!
 
 
El tema "Oye como va" de Celia Cruz va dedicat als espectadors del teatre més clàssic i, alhora, popular. Aquí hi conflueixen les obres de sala a càrrec de Carla Rovira, Weibel Weibel Co., Íntims Produccions, Obskené, Eulàlia Bergadà, Le croupier, Incursió Social, Les Impuxibles, Los números imaginarios i (Cia)3. 

Walk this way - Run DMC i Aerosmith
Fa més de trenta anys, aquesta cançó va popularitzar el hip-hop arreu. FiraTàrrega és també la capital de la cultura urbana. Segueix si no aquesta ruta.
 

Run DMC i Aerosmith posen banda sonora a l'itinerari més gamberro de FiraTàrrega 2017. DNA Cia, Kukai & Brodas, Cie Dyptik, Taller de danses urbanes amb DJ Be Nil, Taller lindy hop, Elías Aguirre, Chey Jurado i Ertza n'esdevenen els seus representants.

No tinc temps - Mazoni
Si la Fira és sinònim d’intensitat, aquest itinerari és el més extens. Pensat per als grans gormands. Tindreu temps?
 

També hi serà present el músic bisbalenc Mazoni, que protagonitza el recorregut dedicat al seu tema "No tinc temps", el més extens. Repassa els espectacles de Los números imaginarios, (Cia)3, Les commandos percu, Ferida, Weibel Weibel Co, Íntims Produccions, Obskené, Ada Vilaró & Josep Perelló, Cie Dyptik i Eulàlia Bergadà, entre d'altres. 

Wa Yeah! - Antònia Font
Un recorregut còmplice dissenyat pels professionals del portal recomana.cat, especialitzat en crítica escènica. Feu-los cas, saben de què parlen.
 
 
A ritme d'Antònia Font, aquest projecte professional d'acompanyament a l'espectador, amb una plataforma de quaranta crítics i prescriptors, recomanen els espectacles de Carla Rovira, Íntims Produccions, Los Galindos, Ferida, Los números imaginarios, Pamela Montenegro, Eléctrico 28, Obskené, Nacho Vilar en l'últim recorregut d'enguany.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Manifest

Publicitat
Publicitat