Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Neix 'Ara Terres de Lleida', una nova publicació en paper amb accent lleidatà

El primer número del periòdic mensual que substitueix el 'SE7' es posarà a la venda el dimecres 27 de setembre als quioscos de tot Catalunya conjuntament amb el diari 'Ara'

diari Ara
Portada del diari 'Ara' elaborada per 7accents.
Fruit de la col·laboració entre Ara i 7accents neix Ara Terres de Lleida, una nova publicació en paper de periodicitat mensual que es presentarà en el marc de la Fira de Sant Miquel. Així, el primer número es posarà a la venda el dimecres 27 de setembre als quioscos de tot Catalunya conjuntament amb el diari Ara per 1,30 euros. Aquest periòdic pren el relleu del SE7, millor nova publicació catalana segons la Federació d'Associacions d'Editors de Premsa, Revistes i Mitjans Digitals, i els continguts del mateix són elaborats per la redacció de 7accents.

El llançament de l'Ara Terres de Lleida es produeix en un moment històric per a Catalunya, a les portes de l'1-O, i per a Lleida, immersa en la celebració d'una Fira de Sant Miquel que es preveu multitudinària. De fet, Ara i 7accents compartiran un estand al pavelló 3 dels Camps Elisis per donar a conèixer aquesta nova publicació a tots els lleidatans que visitin el certamen agrari i obsequiar-los amb un exemplar.

L'Ara Terres de Lleida contindrà un mínim de setze pàgines en format tabloide i es publicarà l'últim dimecres de cada mes. Els reportatges en profunditat, un dels trets distintius del periodisme entès tant per Ara com per 7accents, portaran el pes del mensual, de la mateixa manera que es comptarà amb firmes especialitzades de la talla del poeta Amat Baró i l'humorista gràfic Jordi Balasch, vells coneguts del SE7. A més, s'incorporen com a col·laboradors habituals els escriptors Eduard Ribera i Gabriel Pena, dues firmes de luxe per a un nou projecte que s'afegeix als serveis de 7accents, que es complementen amb un diari digital, una productora audiovisual i una assessoria de comunicació

Qualsevol persona o empresa interessada a publicitar-se en aquest primer número de l'Ara Terres de Lleida ho pot fer adreçant-se al correu electrònic lleida@ara.cat o trucant al telèfon 973 254 973.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

La ciutat òrfena de model comercial

Se7opinions

Publicitat
Publicitat