Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

El parador de Lleida obrirà el dia 10 amb un 90% d'ocupació durant els mesos d'agost i setembre

La Paeria forma el personal de l'equipament hoteler perquè pugui fer promoció turística de la ciutat

Rafel Peris, Miquel López, parador del Roser
Imatge de l'alcalde accidental de Lleida, Rafel Peris (a l'esquerra), assegut al costat del director del parador, Rafel Peris. (Foto: Ajuntament de Lleida)
El parador de Lleida obrirà portes dijous vinent, dia 10 d'agost, amb un 90% d'ocupació durant els mesos d'agost i setembre segons la Paeria, que assegura que a hores d'ara hi ha 2.272 reserves confirmades. L'Ajuntament està formant els treballadors de l'equipament hoteler perquè puguin fer promoció turística de la ciutat entre els clients.

Així, el personal d'atenció al públic i de recepció ha realitzat jornades formatives dirigides per tècnics de Turisme de Lleida que han servit perquè els treballadors del parador de Lleida vagin incrementant els seus coneixements sobre els valors turístics de la ciutat, ja sigui en clau patrimonial o enogastronòmica com també en termes de turisme de natura i oportunitats de turisme de negocis.

A partir del dia 10 d'agost, doncs, la Seu Vella, el Castell de Gardeny, el Dipòsit de l'Aigua, les visites guiades a la Lleida Secreta, els Camps Elisis, la canalització del riu Segre, el Museu de Lleida o el futur Museu Morera formaran part d'aquest gruix d'informació de la ciutat que es presentarà als gairebé 5.000 turistes, clients de Paradores, que passaran per la capital del Segrià en els propers dos mesos.

El director del parador de Lleida, Miquel López, ha explicat que s'està treballant en paquets de promoció turística que s'oferiran als clients perquè puguin convertir la seva visita a Lleida en un "tast d'experiències diverses: des de la riquesa patrimonial i cultural que conserva la ciutat fins al desplegament de turisme de natura i sostenibilitat, que també es presenten com a particularitat de Lleida i el seu entorn". López ha posat de relleu que "es vincularà l'estada al parador a les festes més rellevants que se celebren a la ciutat de Lleida, com ara la Fira de Titelles, la batalla de Moros i Cristians o el mateix Aplec del Caragol". A més, es treballa intensament en les visites i experiències a l'Horta de Lleida per tal de fer promoció gastronòmica i enològica de Lleida, atès que aquest és un punt clau en les preferències del perfil de client de Paradores.

Per la seva banda, l'alcalde accidental i regidor de Promoció de la Ciutat, Rafel Peris, ha volgut remarcar la importància que el parador de Lleida "ja estigui portant a la ciutat gairebé 5.000 persones en els propers dos mesos, perquè cada turista de Paradores representarà un nou repte de promoció de la ciutat, i caldrà, per tant, esmerçar tots els esforços possibles a donar la millor acollida a aquestes persones que seran, sense cap mena de dubte, font de noves oportunitats". Peris ha insistit que el parador és un equipament que "consolida la ciutat en el mapa de promoció turística i ens dona una força específica de cara a la revitalització de tot l'entorn de l'antic convent del Roser i, per extensió, de tots els espais turístics, però també comercials, de la ciutat de Lleida".

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Del local al global

Publicitat
Publicitat