Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Estradé regala a Rajoy el DVD de ‘Les clavegueres d'Interior' durant la seva visita a Lleida

El president del Govern posa com a exemple la inauguració del parador del Roser com a model d'entesa entre ''uns i altres''

Esquerra Independentista, protesta, parador del Roser
L'Esquerra Independentista s'ha manifestat contra Mariano Rajoy i Àngel Ros a les portes del parador del Roser. (Foto: Gerard Martínez)
El president del govern espanyol, Mariano Rajoy, ja no podrà fer servir com a excusa per no haver vist el documental Les clavegueres d'Interior que les televisions espanyoles no l’hagin emès. I és que el senador d’ERC per Lleida, Miquel Àngel Estradé, n'hi ha entregat una còpia durant la inauguració del parador del Roser. Rajoy ha acceptat el “regal”, de la mateixa manera que el ministre d’Energia i Turisme, Álvaro Nadal, el qual ha assegurat que no sabia de què anava el reportatge.

El president del Govern espanyol, Mariano Rajoy, ha aprofitat la inauguració del parador del Roser per fer al·lusió al procés sobiranista català mitjançant una crida al “sentit comú i l’empatia” enfront dels “camins de la ruptura que no porten enlloc”. "Perquè són les úniques vies per les quals avui i en el futur transitarà el món, i hi hem de ser tots", ha afegit. 

Mentrestant, a fora del parador, entre 150 i 200 manifestants entonaven càntics a favor del procés sobiranista català i en contra de la conversió de l'antic convent del Roser en un parador nacional.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Admirat Josep

Se7opinions

Publicitat
Publicitat