Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Il·lusió, esforç i perserverança

L'Escola de Rugbi de l’INEFC Lleida ha aconseguit fer-se un lloc en la comunitat esportiva de Lleida

David Carreras, Escola de Rugbi, INEFC
David Carreras és professor de l'Escola de Rugbi de l'INEFC Lleida. (Foto: Imma González)
Des de l’any 1983 que l’equip femení de rugbi de Lleida ja començava a celebrar els seus primers partits amateurs en ambient universitari, grup al qual, dos anys després, s'hi va unir un equip masculí. Durant trenta anys tots dos equips van estar competint federats i aconseguint títols de campions de Catalunya durant les temporades 1986-87, 93-94 i 99-00, una primera generació de jugadors i jugadores que no només realitzaven aquest rol, sinó que també eren massatgistes, tresorers, delegats, presidents... del seu propi equip.

Aquesta primera generació, amb el pas del temps, va començar a pensar en la possibilitat de reunir una segona generació de jugadors perquè continuessin la feina que ells van començar i, amb il·lusió, esforç i perseverança, així va ser.

Avui en dia poden dir orgullosos que ho han aconseguit fer realitat, doncs l’Escola de Rugbi de l’INEFC Lleida n’és la prova. Amb 110 alumnes i dos equips en cada categoria, dos anys després d’haver arancat l’Escola de Rugbi el club ha aconseguit sortir de la invisibilitat i fer-se un lloc en la comunitat esportiva de Lleida.

“Fa dos anys vam començar com si tinguéssim una paret en blanc i ara tenim la potestat de poder pintar-la dels colors que nosaltres vulguem. I és el que estem fent, no sortim ni sota condicions ni comparacions, partim de zero. Pintarem la paret com nosaltres vulguem. Aquí pinta tothom”, ens aclareix el doctor en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport i professor de l’INEFC, David Carreras.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

La ciutat òrfena de model comercial

Se7opinions

Publicitat
Publicitat