Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

7accents assumeix la corresponsalia del diari 'Ara' a les terres de Lleida

El web disposarà d'una edició territorial exclusiva per a Ponent que acompanyarà les ja existents: Catalunya, Balears, Andorra, País Valencià, Comarques Gironines i Camp de Tarragona

diari Ara
Imatge corporativa del diari 'Ara' a Internet.
A partir d'aquest mateix dilluns l'empresa de comunicació i serveis audiovisuals 7accents assumeix la corresponsalia del diari Ara a les terres de Lleida. Així, l'aposta per la informació de proximitat i el periodisme reflexiu de 7accents.cat i el SE7 passa a engrossir les principals senyes d'identitat de l'Ara, justament la proximitat informativa envers el propi territori i la reflexió periodística. D'aquesta manera, les terres de Lleida gaudiran d'una major presència a les pàgines del diari en paper. També el web disposarà d'una edició territorial exclusiva per a Ponent que acompanyarà les ja existents: Catalunya, Balears, Andorra, País Valencià, Comarques Gironines i Camp de Tarragona. Aquesta col·laboració no afectarà l'edició digital de 7accents, que mantindrà la seva independència informativa i periodística.

Tanmateix, el dia 4 de setembre ambdós mitjans faran un anunci oficial sobre una nova publicació conjunta en paper que veurà la llum en el marc de la Fira de Sant Miquel de Lleida.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Fruita amb injustícia social

Publicitat
Publicitat