Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Edició especial de Nadal del Mercat de l’Hort a Taula

Aquest cap de setmana les parades s’han instal·lat a la plaça de Sant Joan per oferir productes de proximitat aprofitant les festes nadalenques

Mercat de l'Hort a Taula,plaça Sant Joan,mercat,
Les parades del Mercat de l'Hort a Taula, aquest dissabte i diumenge, amb productes de proximitat aprofitant les festes nadalenques. (Foto: Ajuntament de Lleida)
El Mercat de l’Hort a Taula ha celebrat aquest cap de setmana una edició especial de Nadal. Així, al marge del primer diumenge de mes, el mercat ha instal·lat una vintena de parades aquest dissabte i diumenge per oferir productes de proximitat aprofitant les festes nadalenques.

En aquest mercat es pot adquirir olis, formatges i derivats làctics, fruita i verdura, fruits secs, xocolates i dolços, coques, bolets, carn i embotits i melmelades, entre altres productes elaborats per pagesos i productors lleidatans. Aquest desembre i durant el gener, el mercat comparteix espai a la plaça amb la pista de gel.

L’Ajuntament de Lleida organitza el mercat juntament amb altres propostes habituals d’aquesta època de l’any com el Mercat de Santa Llúcia, a la plaça de Cervantes, que tanca dimecres; el Mercat de Nadal, ubicat al carrer de Pi i Margall, davant l’Auditori, i el Mercat d’Artesans, a la plaça de la Catedral, que tanquen el 5 i el 6 de gener respectivament.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Manifest

Publicitat
Publicitat