Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

El número 19 del 'SE7' li fa sortir els colors a Lleida

Les declaracions del bisbe de Solsona, els comentaris d’un professor del Gili i Gaya i l’atac a dues noies per fer-se un petó posen en estat d’alerta el col·lectiu LGTBI.

SE7,7accents,portada,diari,mensual,gratuït
Portada del dinovè número del 'SE7'.
7accents ha llançat el dinovè i últim número del SE7, que es pot adquirir gratuïtament a uns 500 establiments de la Segarra, l'Urgell, el Pla d'Urgell, les Garrigues, la Noguera, el Pallars Jussà i el Segrià, conté 32 pàgines en format tabloide i se n'han imprès 15.000 exemplars. El nou SE7 li fa sortir els colors a Lleida arran de les declaracions del bisbe de Solsona, els comentaris d’un professor del Gili i Gaya i l’atac a dues noies per fer-se un petó, que han posat en estat d’alerta el col·lectiu LGTBI. També inclou una notícia sobre la denúncia del Comú de Lleida en relació amb les suposades multes prescrites de la Paeria, un reportatge sobre la problemàtica dels ajuntaments a l'hora de contractar socorristes per a les piscines municipals, un apunt sobre la moda del running, una agenda de festivals musicals de cara a la temporada estival i una entrevista a Anna Costa, directora de Cromm Perruqueria.

El SE7 disposa de vuit seccions: Política, Societat, Economia, Esports, Cultura, Entrevista, Cartes i 7+1. Tanmateix, les seccions relacionades amb l'actualitat informativa són introduïdes per un reportatge en profunditat marca de la casa. També hi ha opinions de firmes especialitzades i infografies. En l'apartat dedicat a les cartes dels lectors s'hi han publicat les darreres missives rebudes amb l'objectiu que es converteixi en la veu del ciutadà, mentre que 7+1 està adreçat a tota la família, amb passatemps i humor gràfic. Entre les novetats d'aquesta temporada han destacat la incorporació dels humoristes gràfics Joan Castellà i Miguel Macías, que s'uneixen als ja coneguts Lupe Ribot i Jordi Balasch, nous articulistes d'opinió, una àmplia agenda cultural, horòscops i telèfons d'interès.

El SE7 és la millor nova publicació catalana segons la Federació d'Associacions d'Editors de Premsa, Revistes i Mitjans Digitals en Català, que aplega més de mig miler de capçaleres entre revistes, premsa i digitals. El mensual gratuït de 7accents va rebre el guardó més important de la Nit de les Revistes i la Premsa en Català per "apostar per la informació de proximitat amb reportatges, anàlisi, opinions i infografia amb un disseny modern i ben estructurat".

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

La ciutat òrfena de model comercial

Se7opinions

Publicitat
Publicitat