Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Vins i tasts sota les estrelles al Castell del Rei

Consisteix en un tast de vins locals i de productes agroalimentaris de proximitat a la terrassa de la Suda

Vins & Tasts sota les estrelles, Seu Vella
Vins i tasts sota les estrelles, aquest divendres, al Castell del Rei-La Suda. (Foto: Consorci del Turó de la Seu Vella)
El Castell del Rei–La Suda acull aquest divendres 30 de juny l’activitat Vins & Tasts sota les estrelles, que organitza el Consorci del Turó de la Seu Vella i que consisteix en un tast de vins locals i de productes agroalimentaris de proximitat. L’activitat, que es fa en horari nocturn, compta en aquesta segona acció amb Clos Pons com a celler convidat i el Forn i Pastisseria Llaràs.

Vins & Tasts sota les estrelles es va estrenar l’any passat amb bona acollida de públic i enguany es repeteix dins de la programació del període estival del conjunt monumental. El primer tast d’aquesta segona edició es fa fer fa quinze dies i es repetirà els divendres 28 de juliol i 1 de setembre amb altres cellers de la DO Costers del Segre.

L’objectiu de la iniciativa és promoure el conjunt monumental del turó de la Seu Vella i les activitats que s’hi fan els vespres d’estiu i fer difusió dels vins de la DO Costers del Segre i dels productes gastronòmics locals.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Manifest

Publicitat
Publicitat