Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Lexu's estrena '10 anys i una nit' a la Sala Manolita de Lleida

El grup interpretarà en rigorós directe per primera vegada els setze temes del nou disc recopilatori que s’han escollit entre l’extensa discografia

Lexu's,Carles Gómez,concert,aniversari,Estudi Medusa
El grup català Lexu's compleix 10 anys de trajectòria. (Foto: Javi Enjuanes)
El grup català Lexu's compleix deu anys de trajectòria i celebra l'efemèride aquest diumenge, 21 de desembre, amb un gran concert a la Sala Manolita de Lleida.


En aquest concert, el grup es vesteix de gala per presentar per primer cop les cançons del seu nou treball discogràfic, el cinquè de la seva trajectòria, que s’anomena 10 anys i una nit. L’actuació és gratuïta (consumició mínima) i està programada a les 20.30 hores. El grup interpretarà en rigorós directe per primera vegada els setze temes del nou disc recopilatori que s’han escollit entre l’extensa discografia del grup, formada per quatre treballs anteriors: Saps (2004), Sent amb mi (2006), La vida perfecta (2008) i Per què no es toquen les nostres mans (2012).

En aquest disc, Lexu’s s’ha envoltat del millor equip de producció musical amb Marcel Fabregat i Toni Just al capdavant, amb la col·laboració de Manu Guix i Roger Rodés (assistent de Macaco, entre d’altres). A més, grans artistes del panorama actual també participen en aquest disc, com són Blaumut, La Pegatina, Salva Racero (cantant de Lax’n’busto), Dolo Beltrán (cantant de Pastora), el saxo de Pep Poblet, el mateix Manu Guix o les remescles de Carles Pérez i Nacho Chapado. 10 anys i una nit ja es pot escoltar i descarregar des de totes les plataformes digitals (iTunes, Amazon, Deezer, Spotify, etc.) i també adquirir en format físic des de la pàgina web oficial del grup www.lexus.cat

Deu anys de cançons i concerts

Lexu’s s’ha convertit en aquests deu anys de carrera en un referent de la música en català del nostre país amb diferents cançons que s’han posicionat al capdavant de les llistes d’èxit de ràdio i televisió com "Fràgil", "No hi ha problemes", "Cau", "Juliette", "Paraules" (amb Dolo Beltrán de Pastora), etc. També ha posat la banda sonora de la sèrie Polseres Vermelles amb temes com "No puc oblidar" i "Abraça’m acústic" (Manu Guix Piano). Ha actuat en esdeveniments multitudinaris i importants com la Mercè de Barcelona, els Gàmpers del Camp Nou, la Festa Major de Lleida, els partits de futbol de la selecció catalana, etc. La banda té milers de seguidors a les xarxes socials, milers de visites a YouTube i ha estat reconeguda amb el Premi al Disc Català de l’Any 2004 o el Premi Lux de Bronze a les millors fotos per un disc.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Manifest

Publicitat
Publicitat