Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Una tempesta de pedra barrejada amb aigua afecta diverses poblacions del nord del Segrià

Es fa difícil quantificar els danys a la fruita perquè la mida de la pedra era petita en la majoria dels casos i no serà fins aquest dimecres al matí que es podrà veure el mal

tempesta, autovia, Lleida
Així ha quedat l'autovia poc després de l'aiguat. (Foto: Maria Fauria)
Una tempesta de pedra barrejada amb molta aigua ha afectat aquest dimarts diverses poblacions del nord del Segrià fins alguns punts de l'Horta de Lleida. La tempesta s'ha format a la zona de Gimenells i el Pla de la Font pels volts de les quatre de la tarda i s'ha anat desplaçant cap a altres municipis com Almacelles, Alfarràs, Almenar, Alguaire, Torrefarrera i Rosselló.

Segons ha explicat el president del sindicat agrari Asaja, Pere Roqué, es fa difícil quantificar possibles danys a la fruita ja que en molts casos ''la mida de la pedra era petita, com un cigró, i ha caigut molt barrejada amb aigua''. En qualsevol cas, Roqué ha dit que si s'han registrat danys aquests seran majoritàriament a la fruita de pinyol, que tot just fa unes setmanes que s'ha començat a collir. És per aquest motiu que Roqué ha dit que no serà fins dimecres, quan hagin passat unes hores, que es podrà apreciar si la fruita ha quedat afectada pels cops de la pedra.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Manifest

Publicitat
Publicitat