Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Àngel Ros tornaria a guanyar les eleccions municipals al 2019 segons una enquesta

El baròmetre d'Ua1 atorga entre set i vuit regidors als socialistes, entre quatre i cinc al PDECat, C's i ERC, dos a la CUP i entre dos i tres al PPC i el Comú

enquesta, eleccions, Ajuntament de Lleida, La Paeria
Baròmetre encarregat per Ua1 a l'empresa Infortècnica.
Àngel Ros tornaria a ser el guanyador de les eleccions municipals de 2019 a l'Ajuntament de Lleida segons ha informat Ua1 aquest dilluns a partir de les dades obtingudes pel baròmetre encarregat a l'empresa Infortècnica. Ros, però, tornaria a guanyar per minoria i, fins i tot, podria perdre un dels vuit regidors que té actualment el PSC.

Així, l'enquesta realitzada sobre una mostra de 1.500 trucades indica que les aritmètiques actuals a la Paeria es podrien repetir, ja que PDECat, C's i ERC obtindrien entre quatre i cinc regidors, la Crida-CUP repetiria els dos que té i el PPC i el Comú se situarien entre dos i tres regidors. Amb aquest panorama, Ros podria repetir l'actual pacte de govern amb C's i continuar governant amb la dinàmica establerta els darrers dos anys, on ha anat pactant amb les diferents forces segons els acords a què ha pogut arribar.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Fem escola

Se7opinions

Publicitat
Publicitat