Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Les Nits d’Estiu i el nou Seu Vella Music Festival refrescaran l’estiu a Lleida

Artistes de renom com Andrea Motis, Roger Mas, Meritxell Gené o Quico Pi de la Serra i Maria del Mar Bonet passaran per la capital del Segrià

Les Nits d’Estiu, Seu Vella Music Festival, Joan Baigol, Àngel Ros, Montse Parra
Presentació d'una nova edició de Les Nits d’Estiu i del Seu Vella Music Festival, hereu del Festival Concòrdia. (Foto: Hermínia Sirvent)
L’Ajuntament de Lleida presenta una nova edició de Les Nits d’Estiu per refrescar aquests dies de calor amb propostes musicals, natura, esport i cultura a la fresca. Les més de 200 activitats, per a tothom i en diferents espais i equipaments de la ciutat, inclouen algunes novetats, com les visites o tallers al Museu del Clima i la Ciència, obert al públic aquesta setmana. Paral·lelament, aquest estiu s’estrena el Seu Vella Music Festival, hereu del Festival Concòrdia, per esdevenir una mostra de referència i que, alhora, promocioni el conjunt monumental del turó.

En el programa s’han d’incloure les ballades de sardanes al Secà de Sant Pere i a la Bordeta els dies 25 de juny i 20 de juliol respectivament i el concert de la Banda Municipal en la Festa Major de Cappont. Igualment, està confirmada l’activitat Liceu a la Fresca, que repeteix un estiu més a la plaça Esteve Cuito, al Teatre Municipal de l’Escorxador, amb l’obra Il Trovatore, de Guiseppe Verdi, el 22 de juliol. El mateix dia es farà la cinquena edició de cursa nocturna a la Seu Vella.

El programa es trasllada a aquesta època de l’any per gaudir al claustre de les arts musicals en un entorn incomparable. El director del Consorci, Joan Baigol, ha dit que és una proposta que recull l’essència del Concòrdia –del qual seria la dotzena edició– i que planteja fer un pas endavant. Baigol ha detallat els concerts que s’hi faran, de qualitat i prestigi, i de diversos estils, com jazz, música ètnica o de cantautor. Es faran a les 20.30 hores i els preus de les entrades oscil·len entre els 15 i 20 euros. Els protagonistes dels caps de setmana de juliol al Seu Vella Music Festival; Quico Pi de la Serra i Maria del Mar Bonet, i Barcelona Gipsy Balkan Orchestra.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Manifest

Publicitat
Publicitat