Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

El Lleida Esportiu, davant del repte de guanyar un rival directe

El conjunt d’Imanol Idiakez jugarà diumenge, a les 12.00 hores, al camp del Reus Deportiu, on els tres punts són de vital importancia

Imanol Idiakez,Lleida Esportiu,futbol,Camp d'Esports,roda de premsa
Imanol Idiakez, en una roda de premsa. (Foto: Arxiu)
Davant del repte de sumar una victòria que reforçaria la moral del vestidor; així encara el Lleida Esportiu l’enfrontament del proper diumenge al camp del Reus Deportiu, a partir de les 12.00 hores. Cal esmentar que el conjunt d’Imanol Idiakez viatja amb ganes de sumar els tres punts que estan en joc i, així, deixar enrere la derrota que va patir la setmana passada i que el va deixar fora de la zona de play-off.

En aquest sentit, el preparador ha remarcat que el vestidor ja s’ha recuperat del cop que va patir. Això és positiu per als lleidatans, ja que aquesta setmana s’enfronten a un rival directe, el Reus Deportiu, amb el qual estan empatats a punts. “Cap dels dos està en una bona ratxa a nivell de punts i això fa pensar que la pressió serà semblant per a les dues formacions. Tot i així, pot ser que el Reus Deportiu, a casa seva, es vegi més obligat a sumar els tres punts que estan en joc”, ha apuntat el preparador dels de la capital del Segrià.

Pel que fa al conjunt local, compta amb jugadors contrastats en la categoria, i alguns d'ells han jugat a Segona Divisió, sent forts i amb un màxim nivell, aspirant a l'ascens des de l’inici de la Lliga. “És de màxima exigència”, ha indicat Idiakez. Com a fet positiu, en aquesta ocasió, el tècnic del conjunt lleidatà té disponibles tots els seus jugadors, podent preparar el millor onze possible.

D'altra banda, respecte de les errades comeses fins als moment, ha puntualitzat que “hem de ser capaços d’interpretar tots els moments que es donin al llarg de l'enfrontament”, ja que la motivació és màxima. Tot i així, ha incidit que “estem treballant per tenir la mentalitat correcta durant els partits. L’equip afronta bé els xocs, però alguns dies ens ha faltat ser capaços de reaccionar bé davant dels cops que es produeixen en els partits. Estem segurs que aconseguirem solucionar-ho”.

Finalment, s'ha d'esmentar que és una realitat que la igualtat és màxima en la competició, la qual cosa fa pensar que tot es resoldrà a final de temporada. Per tant, “l’equilibri” és molt necessari, perquè “la diferència entre els equips serà la capacitat de ser forts en els moments difícils. Que la competició sigui tan igualada ens obliga a relativitzar les victòries i les derrotes”.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Manifest

Publicitat
Publicitat