Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

El sector turístic lleidatà espera rebre uns 615.000 turistes aquest estiu, que generaran 1.780.000 pernoctacions

Els resultats podrien situar-se en termes similars als dels anys 2006 i 2007, considerats com els millors d'abans de la crisi econòmica, i un 7% per damunt de 2016

ràfting
Una barca de ràfting baixa pel riu Noguera Pallaresa entre Llavorsí i Rialb. (Foto: Arxiu)
El Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida estima una bona temporada d'estiu a la demarcació amb un increment previst del 7% en el nombre de visitants i de pernoctacions en els establiments d'allotjament turístic reglat respecte al mateix període de 2016. En concret, s'espera que visitin les comarques lleidatanes durant els mesos de juliol, agost i setembre uns 615.000 turistes, que generaran al voltant d'1.780.000 pernoctacions entre els establiments de turisme reglat i no reglat, al marge de les segones residències.

Els diferents subsectors d'allotjament turístic (turisme rural, hoteleria, càmping i la resta de sectors, a més de les empreses de turisme actiu) es mostren optimistes de cara al comportament turístic per a aquest estiu.

De confirmar-se aquests resultats, l'estiu de 2017 es podria situar en termes similars als resultats dels anys 2006 i 2007, considerats com els millors abans del període de la crisi econòmica a Lleida.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Admirat Josep

Se7opinions

Publicitat
Publicitat