Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Pintades a la seu del PSC a Lleida

Ordeig: “No ens poden donar lliçons de democràcia els que volen imposar el seu ideari amb vandalisme”

PSC Lleida, pintades
La Federació del PSC de Lleida, Pirineu i Aran denuncia els atacs a la seu del partit i lamenta l’onada de pressions que reben els càrrecs socialistes. (Font: Twitter)
La Federació del PSC de les Comarques de Lleida, Pirineu i Aran denuncia els atacs patits durant aquesta matinada a la seu del partit a la capital del Segrià amb escrits relacionats amb el procés independentista i ous amb pintura a la façana de l’edifici. 

El primer secretari de la Federació, Òscar Ordeig, ha lamentat “les coaccions i les faltes de respecte cap a les persones que pensen diferent. Tots els debats i les posicions polítiques sobre el referèndum i d'altres qüestions s’han de respectar i s’han d’entendre”. En aquest sentit, Ordeig ha afirmat que “ja estem cansats de l’escalada de tensió que no ens porta enlloc més que a viure situacions com aquesta que, a més, es repeteix ja massa sovint” i ha afegit que “no ens poden donar lliçons de democràcia els que volen imposar el seu ideari fent ús del vandalisme”. 

Òscar Ordeig ha recordat que “no és la primera vegada que patim aquest tipus d’atacs i que els nostres càrrecs han de suportar amenaces i coaccions per defensar el diàleg, la democràcia i l’entesa com a via de solució a l’encaix de Catalunya amb Espanya”. El dirigent socialista ha fet una crida a que “caldria que els alts càrrecs, tant del Govern de Catalunya com d’Espanya, comencin a parlar i a contribuir a baixar els ànims en lloc de llençar més llenya al foc amb la unilateralitat dels uns i l’immobilisme dels altres”. 

Finalment, Ordeig ha refermat que “els homes i les dones socialistes seguirem defensant la justícia social, la socialdemocràcia, la igualtat, el diàleg i l’entesa, una lluita que mantindrem ferma però sempre respectant qui no pensi igual que nosaltres”. “La nostra revolució és la que es fa en defensa de totes les persones i els seus drets, no només els d’una part de la societat”, ha conclòs. 

Per la seva banda, el president del PSC i alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha afirmat que “lamentem els atacs que patim seus de partits polítics que defensem la legalitat i que volem diàleg, pacte i un referèndum dintre del marc legal. Les pintades que alguns grups fan als partits que defensem aquesta posició demostren que la democràcia i l’estat de dret no són el seu fort”. 

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Admirat Josep

Se7opinions

Publicitat
Publicitat