Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

El Comú de Lleida porta a la Fiscalia Anticorrupció suposades multes prescrites de la Paeria

La formació considera que compleix així amb el seu ''dret i deure de posar en coneixement de l'autoritat qualsevol indici de delicte''

Carlos González, Comú de Lleida, Anticorrupció
El regidor del Comú de Lleida Carlos González, amb la denuncia de les multes prescrites davant de la Fiscalia Anticorrupció. (Foto: Comú de Lleida)
El Comú de Lleida ha presentat aquest dimecres a la Fiscalia Anticorrupció, a Madrid, una denúncia amb tota la informació que el grup municipal té sobre les multes de trànsit i zona blava que suposadament la Paeria va deixar prescriure des de 2005. La formació considera que compleixen d'aquesta manera amb el seu dret i deure de posar en coneixement de l'autoritat qualsevol indici de delicte i assenyala que ho fan ''respectant en tot moment el principi de presumpció d'innocència de totes les persones que inclou la denúncia''.

Des de l'Ajuntament de Lleida, la tinent d'alcalde Montse Mínguez ja va voler deixar clar al seu dia que a la Paeria tothom pagava les multes, inclosos els regidors de tots els partits polítics.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Fruita amb injustícia social

Se7opinions

Publicitat
Publicitat