Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

La Diputació construirà un nou edifici de serveis municipals a la rambla Ferran de Lleida

Contigu al Palau, de 1.650 metres quadrats i una alçada de set plantes, "per facilitar una major atenció i serveis als ajuntaments i millorar els espais de treball", segons Reñé

Diputació de Lleida,
Imatge del Palau de la Diputació. (Foto: Arxiu)
El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha encomanat als serveis tècnics l’inici de les licitacions per a la construcció i posada en servei a finals de l’any 2018 d’un nou edifici de serveis municipals a la finca –annexa al Palau de la Diputació– ubicada a la rambla Ferran número 19 de la ciutat de Lleida. Segons ha explicat Reñé, “aquesta proposta es planteja per cobrir la necessitat de millorar i incrementar els espais de servei als municipis des de la institució. Cada dia es fa més necessari implementar nous serveis i consolidar els existents en favor d’una administració pròxima i eficient, que volem forta des de l’àmbit local: ajuntaments, consells i Diputació. Alhora –ha afegit– millorarà també les condicions de treball del personal de la institució i facilitarà la ubicació de nous equips als servei dels municipis en matèries tècniques, jurídiques i d’assessorament en adaptació a les noves tecnologies en què la llei és cada dia més exigent”.

La superfície construïda que es proposa és de 1.650 metres quadrats, dividida en set plantes d’alçada. Donat que al subsòl de la finca s’han trobat restes arqueològiques, els serveis de la institució hi estan treballant per garantir la seva absoluta preservació.
  
“Des de sempre hem treballat perquè la Diputació de Lleida sigui percebuda com una institució de territori i de servei absolut als ajuntaments. Aquest edifici neix també com a tribut a l’autonomia local i com a símbol de l’acompanyament que cal fer sempre als ajuntaments i als consells comarcals des d’una institució supramunicipal”, ha explicat Reñé.
 
En relació amb el finançament d’aquest nou edifici, en el Ple d’aquest divendres de la Diputació de Lleida es proposarà l’aprovació d’una reserva de crèdit de 3 milions d’euros.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Del local al global

Publicitat
Publicitat