Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

La Seu Vella corona Nicolás Sessler com a guanyador de la Volta

Els tres segons que ha tret a Ivan Martínez han estat decisius per vestir-se el mallot vermell de campió, ja que ambdós havien arribat amb el mateix temps en la darrera etapa

Peio Goikoetxea, Volta Ciclista Internacional de Lleida
El més ràpid en l'etapa de diumenge va ser Peio Goikoetxea. (Foto: Ajuntament de Lleida)
Nicolás Sessler, el ciclista brasiler del Lizarte, s’ha proclamat campió de la seixantena edició de la Volta Ciclista Internacional a Lleida, que va culminar amb l’ascensió a la Seu Vella en un final d’etapa espectacular, i és que els tres segons que li ha tret a Ivan Martínez, del Gsport València, en creuar la línia de meta han estat decisius, ja que ambdós havien fet fins aleshores el mateix temps.

El guanyador de l’etapa, que s’ha disputat amb sortida i arribada a la capital de Ponent, després de transitar per la comarca de les Garrigues, ha estat Peio Goikoetxea, de l’Ampo, que s’ha avançat només 5 segons a Francisco Garcia, del Gsport València. El marcatge entre els dos favorits –Sessler i Martínez– ha fet que aquests arribessin gairebé plegats dalt el turó, en vuitena i desena posició respectivament, a 19 i 22 segons del guanyador.

Per equips, el Lizarte ha estat el millor en la classificació general de la Volta mentre que José Félix Parra (Lizarte) ha estat el primer classificat entre els ciclistes més joves de 23 anys i Genís Soriano entre els corredors catalans.

El mallot de la regularitat ha estat per a Christopher Jurado (Quick Step Telco), que també s’ha enfundat el de la muntanya, i el dels esprints especials, per a Antoni Soto (Lizarte).

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Manifest

Publicitat
Publicitat