Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Tram final de les obres de millora de la carretera LV-3231 d’Agramunt a Tornabous

Avancen les obres de construcció del nou pont a sobre del canal d’Urgell a l’alçada del nucli d’Almenara Alta

grua, pont, canal d'Urgell, LV-3231
Una grua de gran tonatge, treballant en el pont a sobre del canal d'Urgell. (Foto: Diputació de Lleida)
Els treballs de condicionament i pavimentació de la carretera LV-3231 que uneix les localitats de Tornabous i Agramunt es troben en la fase final amb la construcció del nou pont a sobre del canal d’Urgell a l’alçada del nucli d’Almenara Alta. 

Aquesta setmana, mitjançant una grua de gran tonatge, s’ha fet el llançament d’una quinzena de bigues de formigó que conformen el tauler del nou pont a sobre del canal d’Urgell.
 
Aquesta estructura i els seus accessos són la darrera part de l’obra de condicionament de la carretera, que quedarà totalment arranjada entre les dues localitats de l’Urgell, amb una longitud total de més d’11 quilòmetres.
 
El nou pont sobre el canal millora ostensiblement les condicions de traçat de l’antiga carretera en aquell punt, millorant el radi d’una corba perillosa.
 
Durant els propers dies es completarà el tauler de formigó armat i s’executaran les obres de pavimentació dels accessos i la senyalització i abalisament.
 
Es confia en obrir al trànsit aquest últim tram de l’obra durant la segona quinzena del mes de juliol.
 
El pressupost total d’aquesta tercera i darrera fase del condicionament de l'LV-3231, entre Tornabous i Almenara Alta, s’apropa als 2 milions d’euros.
 

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Fruita amb injustícia social

Publicitat
Publicitat