Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

La Diputació de Lleida iniciarà en un mes la construcció del nou hospital veterinari de Torrelameu

La institució finança amb 6,2 M€ la totalitat de la inversió necessària perquè la UdL pugui desenvolupar el doble Grau de Veterinària i Ciència i Producció Animal

Universitat de Lleida,Serveis Hospitalaris Veterinaris,
Recreació virtual del campus de Veterinària. (Foto: Arxiu)
Els equipaments necessaris per al desplegament del doble Grau de Veterinària i Ciència i Producció Animal de la Universitat de Lleida (UdL) segueixen el calendari previst. La Diputació de Lleida ha anunciat que iniciarà en un termini màxim d'un mes la construcció del nou edifici de la unitat quirúrgica docent de serveis veterinaris de la UdL al municipi de Torrelameu amb un pressupost de 2,4 milions d'euros. El nou equipament cobrirà les necessitats formatives de l'estudiantat i serà el nucli de l'hospital veterinari de referència a les comarques lleidatanes i el nucli del campus universitari de Torrelameu.

Les obres de l'hospital veterinari s'iniciaran després que la Diputació lleidatana hagi finalitzat l'edifici situat al campus de l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agrària (ETSEA) de la UdL, que acull l'aulari i l'equipament docent per als estudis de Veterinària.

La Diputació de Lleida finança amb 6,2 milions d'euros la totalitat de la inversió necessària perquè la UdL pugui desenvolupar aquesta titulació.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

La ciutat òrfena de model comercial

Se7opinions

Publicitat
Publicitat