Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

L'Ajuntament de Lleida multa cinc militants d'Arran per enganxar cartells en un contenidor abandonat del Mercat del Pla

L'organització juvenil de l'Esquerra Independentista considera les sancions "una actuació política, del tot inacceptable i desorbitada"

Mercat del Pla
El Mercat del Pla ja ha tancat. (Foto: Arxiu)
La Paeria ha sancionat cinc joves, militants d'Arran Lleida, amb multes que sumen fins a 500 euros per enganxar quatre cartells "en un contenidor inutilitzat del Mercat del Pla, que poc després va ser retirat pel mateix Ajuntament de Lleida", segons han explicat des de l'organització juvenil de l'Esquerra Independentista. Arran assegura, a més, que el contenidor "estava situat al solar que fa quatre anys la Paeria va cedir al Casal Popular de Joves però que amb l'obertura dels outlets, d'un dia per l'altre i sense avisar, va ser ocupat pel projecte elitista del Mercat del Pla".

En el moment que la Guàrdia Urbana va sorprendre els joves, ara fa gairebé un any, els va intervenir també uns altres 118 cartells.

L'organització juvenil considera les sancions "una actuació política, del tot inacceptable i desorbitada", i afirma que "l'únic motiu pel qual es multa aquestes persones és per la seva vinculació amb organitzacions de l'Esquerra Independentista".

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Fruita amb injustícia social

Se7opinions

Publicitat
Publicitat