Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Ciutadans lamenta l'atac de pintades a la seva seu a Lleida i condemna qualsevol tipus de violència i coacció

La seva portaveu, Ángeles Ribes, recorda que “aquest és tercer atac que rep en un any”

Ciutadans, Ángeles Ribes
La seu de Ciutadans a Lleida, atacada de nou. (Foto: Ciutadans)
La portaveu del grup municipal de Ciutadans (C's) Lleida, Ángeles Ribes, ha lamentat "l'atac a la seu del partit al municipi" i ha condemnat "les amenaces, les coaccions i la violència en totes les seves formes i totes aquelles accions que van en contra de la llibertat d'expressió, opinió i participació en una societat democràtica". Ribes ho ha dit després de presentar una denúncia davant dels Mossos d'Esquadra.

Ángeles Ribes ha explicat que “aquest és el segon atac que rep Ciutadans en menys de tres mesos” i “el vuitè en els deu anys que la formació té seu a Lleida”. “El veritable compromís amb la democràcia ha de demostrar-se amb la condemna d’aquests atacs que senyalen els representants polítics que han estat elegits en unes eleccions i que representen una majoria de catalans”, ha declarat Ribes. I ha manifestat que "des de Ciutadans, com a demòcrates, sempre estarem del costat dels que defensen la pluralitat, el respecte als que pensen diferent i la llibertat d'expressió per a totes les opinions".

Davant dels mitjans de comunicació, Ribes ha lamentat que “es comenci a veure com una normalitat que la seu de Ciutadans sigui atacada”. La portaveu de C's Lleida ha assegurat que "ni les amenaces ni els atacs continuats no faran que deixem de defensar els valors democràtics" i que a "C's seguirem defensant les nostres idees amb més coratge, més força i més entusiasme".

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

La ciutat òrfena de model comercial

Se7opinions

Publicitat
Publicitat