Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

L’Actel Força Lleida, amb la necessitat de sortir de la ratxa negativa

Els homes de Joaquín Prado esperen tornar a la senda de les victòries guanyant demà un Ford Burgos que disposa d'un vestidor potent

Força Lleida; Joaquín Prado; amistoso; pretemporada
Joaquín Prado dóna instruccions als seus jugadors durant un enfrontament. (Foto: Arxiu)
L’Actel Força Lleida jugarà demà, a partir de 21.00 hores, a la pista del Ford Burgos, un altre dels conjunts forts de la categoria. El conjunt de Joaquín Prado està immers en una dinàmica negativa, ja que ha perdut els últims tres enfrontaments que ha disputat, dos d’ells al Barris Nord. Per aquesta raó, la victòria que està en joc es perfila com a necessària per retrobar-se amb les bones sensacions i reforçar la confiança del vestidor.

El conjunt lleidatà va estar fins a l’últim moment jugant-se el triomf en els dos enfrontaments disputats a la capital del Segrià, contra el Breogán Lugo i el MyWigo Valladolid. Però, finalment, la victòria va viatjar amb el conjunt visitant. Tot i així, als jugadors els va costar reconèixer-se, sobretot a l’inici del partit. Ara han tingut cinc dies per preparar el xoc, així que la recuperació física pot ser una de les claus.

Davant tindran un conjunt local que només té una victòria més que els lleidatans, però que torna a ser un dels equips forts de la LEB Or. Noms com Miki Feliu, Sergio Olmos, Albert Saba o García Baena han convertit aquesta plantilla en una de les més temudes de la competició. A més, a casa seva s’ha mostrat intractable. Però, d'altra banda, també arribarà al xoc després de perdre contra el Quesos Cerrato Palencia.

Així, doncs, una altra vegada, les claus poden recaure en la intensitat defensiva i controla la pilota. Per tant, tot fa pensar que els aficionats presents podran gaudir d’un bon espectacle al pavelló municipal El Plantío.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

La ciutat òrfena de model comercial

Se7opinions

Publicitat
Publicitat