Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Més de 19.500 conductors es beneficien de la targeta Hores Blaves de l'Ajuntament de Lleida

El bon comportament i la responsabilitat dels usuaris, bonificat amb gairebé 950.000 hores d'aparcament gratuït des del març de 2015

Hores Blaves
Imatge de la targeta Hores Blaves. (Foto: Ajuntament de Lleida)
L'Ajuntament de Lleida ha emès 19.563 targetes Hores Blaves, des que es va posar en marxa aquesta iniciativa municipal el març de 2015, per bonificar el bon comportament i la responsabilitat dels conductors a la ciutat. En poc més de dos mesos, des de l'últim període obert (del març de 2017 fins a l'actualitat), el nombre de targetes expedides ha estat de 871. En total, la Paeria ha carregat 947.750 hores des de l'inici i 120.562,50 en el darrer període que permeten l'aparcament gratuït en zones blaves de la capital del Segrià. De les hores d'aparcament gratuït carregades a les targetes se n'han consumit en total 710.822 (63.723 en el darrer període).

Els conductors que es poden beneficiar d'aquesta gratuïtat són aquells beneficiaris de la targeta Hores Blaves que no hagin comès cap sanció municipal de circulació en l'últim període obert. Aquesta targeta dona dret a gaudir d'un màxim de 50 hores d'aparcament gratuït a la ciutat al llarg de l'any.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Fruita amb injustícia social

Publicitat
Publicitat