Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

El Lleida Esportiu busca retrobar-se amb la regularitat

El defensa Pedro Baquero augura que el conjunt entrenat per Imanol Idiakez jugarà el play-off i, fins i tot, “estarem lluitant per la primera posició”

Lleida Esportiu, Hércules, futbol, Segona Divisió B
Tornar al bon camí es perfila com el principal objectiu dels blaus. (Foto: Arxiu)
La igualtat que hi ha a la Segona Divisió B fa que cada setmana hi ha sorpreses en els resultats. Això bé ho sap el Lleida Esportiu, que després de la derrota contra la UE Olot torna a estar fora del play-off d’ascens. Però el diumenge, al camp del Reus Deportiu, té una nova oportunitat de sumar els tres punts que estan en joc i tornar a la zona alta. “L’equip que sàpiga mantenir la regularitat, estant tres o quatre enfrontaments sense perdre, crec que serà el que es distanciï de la resta”, ha manifestat el defensa Pedro Baquero.

Malgrat tot, el vestidor és conscient que, per tornar a la bona dinàmica, no es poden tornar a repetir els errors comesos fins al moment. “Tal com està la classificació, és molt important, quan no podem guanyar, no perdre. Hem d’estar segurs darrere, defensar bé i, com a mínim, sumar un punt”, ha indicat Baquero. De fet, manifesta que “ens mereixem un vot de confiança. La gent ha de tenir clar el que vol. Som els mateixos que podem jugar el play-off. Tots hem d’estar units, sobretot ara, quan el conjunt no guanya, perquè sense l’afició, l’equip no va enlloc”. Per tant, tot el vestidor està convençut que acabarà jugant el play-off, i “crec que estarem lluitant per la primera posició”.

De fet, el conjunt lleidatà s’ha mostrat irregular en les últimes jornades. Però quan va començar la competició, el vestidor era conscient que no seria fàcil. “Hi ha equips fort i el nostre grup és el més fort. Vam començar bé, però ningú no regala res. Com més equips hi hagi dalt, millor serà, perquè cap conjunt guanyarà de manera fàcil i sempre hi haurà resultats que afavoriran uns més que altres”. 

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Manifest

Publicitat
Publicitat