Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

El BBVA demana autorització al CNC per encarregar a Metrovacesa la construcció de les torres de la Llotja

ERC i PDECat exigeixen la dimissió del conseller delegat i la Crida denuncia l'opacitat del consell d'administració

La Llotja, torres
Imatge virtual de les torres de la Llotja. (Font: Arxiu)
El president del consell d'administració del Centre de Negocis i Convencions (CNC), SA, Rafel Peris, ha informat a la resta de consellers que l'entitat bancària BBVA –propietària del solar annex a la Llotja– ha demanat autorització per tal d'encarregar a la societat participada pel mateix banc, Metrovacesa Suelo y Promoción, SA, la construcció i comercialització de les torres de la Llotja. La concessió d'aquesta autorització es debatrà en el pròxim consell d'administració del CNC. Amb aquest nou tràmit, tal com ha indicat Peris, "es demostra que el projecte té solvència i tirarà endavant".

D'altra banda, ERC-Avancem ha demanat aquest divendres la dimissió del conseller delegat del CNC, Rafel Peris, per haver "ocultat informació" en relació amb el compliment del contracte de venda del solar annex a la Llotja. ERC-Avancem se suma així al grup municipal del PDECat i Unió, que fa uns dies també va exigir-ne la dimissió o la destitució.

Finalment, la Crida per Lleida-CUP ha denunciat que el consell d'administració dels Centre de Negocis i Convencions, SA s’hagi negat, novament, a gravar les sessions per poder garantir la validesa de les seves actes, un fet que, diuen, "suposaria mantenir l’opacitat constant sobre aquesta societat".

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Del local al global

Publicitat
Publicitat