Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Mínguez: “A l’Ajuntament de Lleida tothom paga les multes”

La tinent d'alcalde va simular una persona bevent i conduint en referència a les paraules del regidor del Comú Sergi Talamonte sobre aquest tema

Montse Mínguez
En el darrer Ple la tinent d'alcalde va simular una persona bevent i conduint en adreçar-se al Comú. (Font: YouTube)
La primera tinent d’alcalde Montse Mínguez ha assegurat que “a l’Ajuntament de Lleida tothom paga les multes”. Amb aquesta afirmació, Mínguez ha sortit del pas de les acusacions dels últims dies sobre multes prescrites de regidors . La regidora de la Gestió dels Recursos Municipals, la Hisenda Municipal i Polítiques de Transparència ha donat dades corresponents al període 2010-2015 i ha apuntat que la Paeria ha tramitat 336.768 multes de les quals n'han prescrit 18.489; es a dir, el 5%. Del total de multes, 148 han estat a regidors i n’han prescrit 11. Mínguez ha matisat que aquest percentatge de multes prescrites entra dins de la mitjana general: “No som diferents del que li pot passar a la ciutadania”. De totes maneres, la tinent d'alcalde no ha esclarit perquè l'equip de govern no vol facilitar a l'oposició la relació de les sancions imposades per la Guàrdia Urbana de Lleida que van ser donades de baixa per prescripció o per qualsevol altre motiu entre 2006 i 2016.

Cal recordar que circula un vídeo per la xarxa del darrer Ple municipal on apareix la regidora Montse Mínguez fent mofa i escarni del regidor del Comú Sergi Talamonte després que aquest acusés l'equip de govern de perdonar multes a diversos regidors. La tinent d'alcalde no només riu de les paraules del regidor, sinó que gesticula simulant una persona bevent i conduint. 

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Fruita amb injustícia social

Publicitat
Publicitat