Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Denuncien proliferació de mosquits a la ciutat de Lleida

Els veïns asseguren que n'hi ha més que d'altres anys, que han aparegut més aviat, que són més grossos i que les picades són més doloroses

Lleida
El PDECat i Unió reclamen a la Paeria mesures per reduir la proliferació de mosquits a la ciutat de Lleida. (Foto: PDECat)
El grup municipal del PDECat i Unió reclama a l'equip de govern de l'Ajuntament de Lleida que prengui mesures i actuï per reduir l'impacte de la "plaga" de mosquits que afecta no només les zones més properes al riu Segre, sinó també d'altres punts de la ciutat com ara la plaça Europa o els camps de futbol de gespa artificial de Balàfia i Pardinyes.

El grup municipal assegura que en els darrers dies ha rebut un degoteig constant de queixes de veïns de la capital del Segrià davant la proliferació d'aquests insectes i per les picades que produeixen.

Des del PDECat i Unió consideren que "no n'hi ha prou amb els tractaments que s'han vingut fent fins ara des de la Paeria" i, per això, reclamen "una fumigació més exhaustiva i que es prevegin tractaments més eficients per prevenir i evitar que la ciutadania pateixi les conseqüències" de les picades d'aquests insectes.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

La ciutat òrfena de model comercial

Se7opinions

Publicitat
Publicitat