Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Cervera presenta el logotip de la Capital de la Cultura Catalana 2019

El disseny, obra d'Eva Guasch, conté quatre lletres 'C' que representen els termes 'Cervera', 'capital', 'cultura' i 'catalana'

Capital de la Cultura Catalana, Cervera, logotip
Acte de presentació del logotip de Cervera, Capital de la Cultura Catalana 2019. (Foto: Ajuntament de Cervera)
L'esdeveniment Cervera, Capital de la Cultura Catalana 2019 ha presentat el seu logotip identificador, obra de la dissenyadora Eva Guasch, guanyadora del concurs convocat per la Paeria de Cervera. El disseny conté quatre lletres C (Cervera, capital, cultura i catalana), que l'autora ha aplicat per construir una imatge compacta. Segons Guasch, "les lletres han creat un element visual, una flor, amb un punt al mig, que representa el centre de trobada, mentre que l'element blanc de les lletres seria una brúixola". El logotip és de color blau, tot i que també s'ha adaptat als colors verd, groc i vermell, que representen quatre tonalitats de la Segarra a les diferents estacions de l'any.

Aquest 2017 Reus ostenta la capitalitat de la cultura catalana, l'any 2018 recaurà en Manresa, que cedirà el testimoni a Cervera, la ciutat més petita en nombre d'habitants que ostentarà aquesta distinció.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Manifest

Publicitat
Publicitat