Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

La Seu Vella de Lleida acull la sortida de la quarta etapa de la 1a Volta a Espanya en vehicle elèctric

La iniciativa, promoguda per Endesa, també visitarà Barcelona i Girona i finalitzarà a Madrid el pròxim 11 de juny

Volta a Espanya, vehicle elèctric, Seu Vella
Instants abans de la sortida de la quarta etapa de la 1a Volta a Espanya en vehicle elèctric des de la Seu Vella de Lleida. (Foto: Endesa)
La Seu Vella de Lleida ha estat l'escenari aquest dilluns de la sortida de la quarta etapa de la 1a Volta a Espanya en vehicle elèctric. La capital del Segrià ha estat la porta d'entrada a Catalunya d'aquesta iniciativa promoguda per Endesa que es va iniciar el 24 de maig a la localitat gallega d'As Pontes i finalitzarà a Madrid el pròxim 11 de juny.

En aquesta quarta etapa, el vehicle participant ha estat el nou model elèctric de Renault, que condueix l'empleada d'Endesa Rosa Oliva acompanyada per l'actor i monologuista Jordi Cadellans, els quals han recorregut els 167 quilòmetres que hi ha entre Lleida i Barcelona.

La prova, que també passarà per Girona, consta d'un total de catorze etapes i de prop de 2.000 quilòmetres i té per objectiu difondre els beneficis de la mobilitat elèctrica.

La ciutat de Lleida compta amb un punt públic per a la recàrrega ràpida de vehicles elèctrics al carrer Jaume II i, properament, n'habilitarà un altre al carrer Magí Morera amb l'avinguda Rovira Roure. També n'hi ha dos més de previstos, un a la zona de l'Eix Comercial i un altre a l'entorn de Pardinyes-Balàfia.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Manifest

Publicitat
Publicitat