Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

GlobaLleida impulsa una agència de col·locació a les comarques lleidatanes

Durant el 2014, el consorci ha fomentat la creació de 78 noves empreses i 100 nous llocs de treball

GlobaLleida, balanç
Membres del comitè executiu de GlobaLleida, aquest matí, durant el balanç anual. (Foto: GlobaLleida)
GLOBALleida es consolida com a dinamitzadora de l’economia lleidatana amb la creació de 78 noves empreses i 100 nous llocs de treball, a més d’una xarxa de 18 centres a les principals capitals de comarca amb un centenar d’empreses allotjades que han generat 265 llocs de treball i 173 activitats formatives en les que han participat 2.568 persones.


Els membres del comitè executiu i del consell general han valorat aquest matí les actuacions que han endegat durant el 2014 i han plantejat els principals objectius de cara el nou any. Com a principal objectiu del 2015, el consorci preveu atraure noves inversions per generar ocupació a les terres de Lleida. A més, GlobaLleida ha iniciat la implantació d'una plataforma digital d'ocupació territorial com a pas previ a la creació de l'Agència de Col·locació Provincial, que serà una realitat durant el 2015 , englobarà els serveis ocupacionals que desenvolupin entitats com l’IMO i comptarà amb la col·laboració del Servei d’Ocupació de Catalunya.

Així mateix, de cara el 2015 el consorci preveu realitzar unes 125 accions de foment de l’emprenedoria als centres de secundària de la província i l’impuls del programa “T’acompanyem” per formar i acompanyar les persones emprenedores i micropimes en els primers anys de vida de l’empresa.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

La ciutat òrfena de model comercial

Se7opinions

Publicitat
Publicitat