Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

FGC licita obres de renovació de via als túnels de la línia Lleida-la Pobla

En total es milloraran prop de 3.000 metres amb un pressupost d'uns 2 M€ i un termini d'execució de set mesos

tren, La Pobla de Segur
Un tren circulant per la línia Lleida-La Pobla. (Foto: FGC)
Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) ha iniciat la licitació de les obres de renovació de via dels túnels 6, 10, 11 i 12 de la línia Lleida-La Pobla, que d'aquesta manera se sumaran als treballs del túnel 3, iniciades ja al febrer. En total es renovaran 1.022 metres del túnel 6 entres les estacions de Vilanova de la Sal i Santa Linya, 1.348 metres dels túnels 10, 11 i 12 entre Santa Linya i Àger i 500 metres del túnel 3, conegut com a coll de Porte, a la Noguera.


La renovació de la superestructura de via inclou l'aixecament de via existent i gestió de residus; el desguarnit de la via aixecada i l'excavació del balast actual; l'assentament de nova via formada per travesses de formigó monobloc i carril UIC 54 amb barra llarga soldada; la col·locació de nou balast, batonat, anivellat, alineat i perfilat, i la rehabilitació de cunetes en aquells trams on sigui necessari.

La data d'adjudicació està prevista per finals de juny i les obres de renovació tenen un termini d'execució de set mesos amb un pressupost de licitació de 2.068.984 euros.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

La ciutat òrfena de model comercial

Se7opinions

Publicitat
Publicitat