Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

El pavelló de Pardinyes i el Barris Nord acullen la recta final de l’estatal de bàsquet cadet

7accents retransmet els partits en directe a través del portal web de la FEB

Campionat d’Espanya Cadet Masculí de Bàsquet, Barris Nord
Partit de quarts de final que ha tingut lloc al Barris Nord aquest dijous. (Foto: Imma González)
El pavelló de Pardinyes i el Barris Nord acullen la recta final del Campionat d’Espanya Cadet Masculí de Bàsquet. Dos representants catalans, el FC Barcelona i el Joventut de Badalona, juguen els quarts de final.

Així, els equips de Gran Canària, Saragossa, Canterbury, Betis i Indautxu acompanyen Barça, Joventut i Reial Madrid en els quarts de final. Aquest divendres es disputaran les semifinals i dissabte, el tercer i quart lloc i la final. Tots aquests partits es juguen al pavelló Barris Nord.

Cal destacar que hi han pres part 32 equips en representació de les seves comunitats autonòmiques, amb uns 750 jugadors (de 15 i 16 anys), tècnics i àrbitres. La ciutat ha acollit aquest dies més de 3.000 persones, entre equips, familiars i aficionats a aquest esport. El Campionat s’ha desenvolupat a Torrefarrera i a tres pavellons de la capital del Segrià: el Barris Nord, l'Agnès Gregori i el de Pardinyes.

La productora audiovisual de 7accents s'encarrega de la retransmissió en streaming de tots els partits, que s'ementen a través del Canal FEB.
 

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

La ciutat òrfena de model comercial

Se7opinions

Publicitat
Publicitat