Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

L'Ajuntament de Lleida ha assessorat 120 famílies en matèria d'estalvi energètic

Mitjançant aquest assessorament als habitatges s'ha assolit l'objectiu entre un 7 i un 30%

Àngel Ros, Fèlix Larrosa, estalvi energètic
Imatge d'arxiu de la casa d'una família lleidatana que va participar en la darrera campanya d'assessorament energètic durant la visita de responsables municipals. (Foto: Hermínia Sirvent)
L'Ajuntament de Lleida, a través d'un treball transversal i coordinat entre les regidories d'Hàbitat Urbà, Rural i la Sostenibilitat i de Polítiques per als Drets de les Persones, ha assessorat 120 famílies en un any en el marc de la campanya informativa per promoure l'estalvi d'energia a les llars i ajudar les famílies lleidatanes a rebaixar la seva factura energètica. En aquest sentit, la Paeria endega de nou aquesta iniciativa que aposta per fer de Lleida una ciutat més verda i sostenible i que aconsegueix que, mitjançant aquest assessorament energètic als habitatges, s'assoleixi entre un 7 i un 30% d'estalvi energètic segons fonts municipals.

La campanya "Estalviar energia a casa per viure millor", que és gratuïta i que es va endegar al maig de 2016, està adreçada a famílies lleidatanes que volen reduir l'import de la seva factura energètica i col·laborar, d'aquesta manera, en rebaixar les emissions globals de gasos que contribueixen al canvi climàtic.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Fruita amb injustícia social

Se7opinions

Publicitat
Publicitat