Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

El projecte de les torres de la Llotja no té l'aval del Col·legi d'Arquitectes

Peris nega haver dit el contrari i l'oposició exigeix la seva dimissió

La Llotja, torres
Els arquitectes de les torres de la Llotja asseguren que un projecte bàsic no necessita visat del Col·legi d'Arquitectes. (Imatge: Arxiu)
Els grups del PDECat i Unió, ERC-Avancem i la Crida per Lleida-CUP han exigit aquest dimecres la convocatòria d'un consell d'administració "urgent i extraordinari" de la societat municipal Centre de Negocis i Convencions (CNC), S.A., titular i propietària del Palau de Congressos de Lleida, per tal que el conseller delegat, Rafel Peris, doni explicacions arran de la informació publicada pel diari La Mañana segons la qual el nou projecte de les Torres de la Llotja, que promou el BBVA, no disposa del visat del Col·legi d'Arquitectes.

Des del PDECat i Unió han anat més enllà i han exigit la dimissió o la destitució de Rafel Peris, al qual acusen "d'haver mentit de forma descarada i evident, no només als regidors de la corporació municipal, sinó als membres del consell d'administració" després que Peris assegurés que el nou projecte sí que estava visat. Tanmateix, Peris negava aquest dimecres haver dit que les torres de la Llotja tenien el visat. També ha defensat que el projecte "s'ajusta a la legalitat", ja que "no és necessari un visat col·legiat per presentar el projecte bàsic d'una obra".

Arran de la demanda d'explicacions dels tres grups de l'oposició, el tinent d'alcalde de la Paeria i conseller delegat del CNC, Rafael Peris, t. Peris ha explicat que el projecte de compravenda del solar per a les Torres de la Llotja incorporava el terme 'projecte tècnic visat' perquè en aquell moment el visat del projecte era obligatori "però aquesta condició s'ha modificat a partir de l'any 2010 i ja no és obligatori".

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Fem escola

Se7opinions

Publicitat
Publicitat