Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Farré defensa el Consorci Sanitari com l'acció pública més rellevant de gran transcendència

El delegat del Govern creu que el 2015 ja hi haurà un acord per trobar una solució a la N-240

Delegació del Govern,Ramon Farré,Nadal,esmorzar,
Foto de grup de l'esmorzar de Nadal de la Delegació del Govern a Lleida amb els mitjans de comunicació. (Foto: Ares Valdés)
“El Consorci Sanitari és l’acció pública més rellevant per la transcendència que tindrà”; així ha defensat aquest matí el delegat del Govern a Lleida, Ramon Farré, el sistema públic integral que es vol instaurar a la ciutat i que ha suscitat reaccions contràries per part dels sindicats durant l’esmorzar tradicional de Nadal amb els mitjans de comunicació. 


Com a exemple de bona praxi del que suposarà la creació del Consorci Sanitari, Farré ha destacat les bones sinèrgies que existeixen entre l’Hospital Arnau de Vilanova i l’Hospital Santa Maria. En aquest sentit, ha explicat que es millorarà l’atenció sanitària i que Lleida necessita un Consorci que englobi tots els centres sanitaris, perquè es troben molt distribuïts. “Serà un Consorci gestionat a Lleida, per lleidatans i efectiu a Lleida”, ha culminat Farré.

A banda de brindar per la normalitat i per totes les famílies més necessitades, Farré ha insistit en ressaltar la vocació que hi ha per part del Govern per trobar una solució a la N-240 que connecti de forma ràpida Lleida amb Tarragona i disminueixi el nombre d’accidents. Farré no ha assegurat que el 2015 es duguin a terme les obres de millora, però sí que ja hi hagi un acord. Tot i que s’espera que les obres es facin amb capital privat, no descarta demanar fons públic a l'hora de buscar “solucions”.  

Respecte a l’aeroport d’Alguaire, no s’espera que entri cap nova línia durant el 2015, però sí dur a terme altres iniciatives, com incorporar un hangar.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

La història d'una supervivent

Publicitat
Publicitat