Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

La UdL obre les biblioteques de Lletres i l'ETSEA fins a les dues de la matinada en l'època d'exàmens

Es tracta d'un pla pilot per tal de millorar el servei a l'estudiantat, responent les seves demandes i les de directors i degans de centre

biblioteca, Rectorat, Facultat de Lletres, Universitat de Lleida
La biblioteca del Rectorat de la Universitat de Lleida, captada en el concurs Biblioinstants. (Font: Universitat de Lleida)
L'alumnat de la Universitat de Lleida (UdL) pot utilitzar les biblioteques de la Facultat de Lletres i l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agrària (ETSEA) en horari nocturn, a partir d'aquest dilluns i mentre durin els períodes d'exàmens del segon quadrimestre del curs 2016-17. Es tracta d'un pla pilot per tal de millorar el servei a l'estudiantat, responent a la seva sol·licitud i a la de directors i degans de centre, segons ha explicat el vicerector de Campus, Jesús Avilla. La Biblioteca de Lletres, ubicada a l'edifici del Rectorat, obrirà de 21.00h a 02.00h del 29 de maig al 20 juny i del 26 de juny al 6 de juliol. Mentre, la de l'ETSEA ho farà de 21.00h a 02.00h de dilluns a divendres del 22 de maig al 22 juny, de 14.00h a 02.00h els dissabtes 27 de maig i 3 de juny i de 09.00h a 02.00h els dissabtes 10 juny i 17 juny.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Del local al global

Publicitat
Publicitat