Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

La travessera urbana de la C-12 a Balaguer suspèn en seguretat viària segons el RACC

La companyia recomana la incorporació d'elements reductors de la velocitat atès que el 25% dels vehicles que hi circulen superen el límit màxim establert

C-12, Balaguer
Imatge general d'un tram de la travessera de la C-12 a Balaguer. (Foto: RACC)
La travessera urbana de la C-12 a Balaguer suspèn en seguretat viària segons una auditoria del RACC que li atorga 43 punts sobre 100. La companyia recomana la incorporació d'elements reductors de la velocitat atès que el 25% dels vehicles que hi circulen superen el límit màxim establert. A més, el RACC alerta que a la via es permet el gir a l'esquerra en punts perillosos i sense carril de separació i, en general, hi ha una mala il·luminació dels passos de vianants. La de Balaguer és una de les quatre travesseres urbanes de Catalunya que s'ha analitzat en la "5a Auditoria RACC sobre la Qualitat de les travesseres en vies urbanes".

Des del 2011 s'han auditat 21 travesseres urbanes, i totes les de la demarcació de Lleida han suspès en seguretat. A banda de la de Balaguer, la de Pons va obtenir 41 punts (2014), la de Bellcaire, 37,5 (2013) i la d'Alcarràs, 32 (2015).

Les travesseres representen el 10% de la xarxa viària i concentren el 20% dels accidents greus i mortals.

Comentaris


No hi ha cap comentari


T'has de registrar per comentar les notícies o entra amb el teu usuari
Publicitat

Edi7orial

Benzina

Publicitat
Publicitat