Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

L'oposició li rebat la paraula a Ros en el nou número del 'SE7'

Les Festes de Maig i l'Aplec del Caragol centren la mirada dels lleidatans i de la portada del periòdic

SE7,7accents,portada,diari,mensual,gratuït
Portada del divuitè número del 'SE7'.
7accents ha llançat el divuitè número del SE7, que es pot adquirir gratuïtament a uns 500 establiments de la Segarra, l'Urgell, el Pla d'Urgell, les Garrigues, la Noguera, el Pallars Jussà i el Segrià, conté 32 pàgines en format tabloide i se n'han imprès 15.000 exemplars. El nou SE7 centra la seva mirada en les Festes de Maig i l'Aplec del Caragol, així com en l'oposició de PDECat i Unió, ERC-Avancem, Crida-CUP i Comú als projectes de l'alcalde de Lleida, Àngel Ros. També inclou un reportatge sobre un taller que fabrica pops de cotó per salvar la vida dels nadons prematurs, un repàs a les xifres de l'activitat turística a la demarcació de Lleida de cara a aquest estiu, una recorregut sobre rodes per l'skateboard des del seu naixement fins a l'actualitat i una anàlisi del nou disc dels lleidatans FOO.

El SE7 disposa de vuit seccions: Política, Societat, Economia, Esports, Cultura, Entrevista, Cartes i 7+1. Tanmateix, les seccions relacionades amb l'actualitat informativa són introduïdes per un reportatge en profunditat marca de la casa. També hi ha opinions de firmes especialitzades i infografies. En l'apartat dedicat a les cartes dels lectors s'hi han publicat les darreres missives rebudes amb l'objectiu que es converteixi en la veu del ciutadà, mentre que 7+1 està adreçat a tota la família, amb passatemps i humor gràfic. Entre les novetats d'aquesta temporada cal destacar la incorporació dels humoristes gràfics Joan Castellà i Miguel Macías, que s'uneixen als ja coneguts Lupe Ribot i Jordi Balasch, nous articulistes d'opinió com ara la coach Marta Pérez o el pare del director del SE7, Josep Martínez, una àmplia agenda cultural, horòscops i telèfons d'interès.

El SE7 és la millor nova publicació catalana segons la Federació d'Associacions d'Editors de Premsa, Revistes i Mitjans Digitals en Català, que aplega més de mig miler de capçaleres entre revistes, premsa i digitals. El mensual gratuït de 7accents va rebre el guardó més important de la Nit de les Revistes i la Premsa en Català per "apostar per la informació de proximitat amb reportatges, anàlisi, opinions i infografia amb un disseny modern i ben estructurat".

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

La ciutat òrfena de model comercial

Se7opinions

Publicitat
Publicitat