Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

La Crida per Lleida demana aturar les obres del parador al Roser

Asseguren que s’han fet modificacions a l’edifici sense haver-ne informat degudament a la Paeria

campanya, Lleida, Candidatura d'Unitat Popular
La CUP sempre s'ha mostrat contrària a la construcció d'un parador al Roser. (Foto: Arxiu)
La Crida per Lleida–CUP demana al govern de la Paeria que aturi "immediatament" les obres del convent del Roser perquè la comissió de seguiment no les està controlant. Així ho ha constatat la formació després de sol·licitar informació sobre l’estat de les obres i no obtenir cap resposta. La Crida demana l’aturada de les obres i una inspecció urgent de l’edific amb l'objectiu que els tècnics de la Paeria constatin les modificacions dutes a terme. 

D’aquesta manera, asseguren que s’han fet modificacions a l’edifici sense haver-ne informat degudament a la Paeria: "Es tracta d’un fet extraordinàriament greu que afecta el patrimoni municipal".

La junta de govern local va aprovar al setembre de 2006 la construcció d’un parador nacional al Roser per part de l’empresa Turespaña, S.A. en el qual es definia la creació d’una comissió de seguiment integrada per dos representants de cadascuna de les parts firmants.
 
La Crida considera que les reunions d’aquesta comissió "eren bàsiques per garantir l’execució de les obres segons el projecte aprovat", a més de garantir que es compleix la protecció del Roser a Bé Cultural d’Interès Local (BCIL).
 
En aquest sentit, el Departament de Cultura va emetre un informe contrari a la modificació del projecte inicial, per la qual cosa la Crida considera que la Paeria n’és "conscient i coneixedora". La formació ha sol·licitat en diverses ocasions informació sobre les obres, sense resposta per part del regidor de Promoció de la Ciutat Rafael Peris ni de la Comissió de Patrimoni.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Fruita amb injustícia social

Publicitat
Publicitat