Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Unes 2.000 persones participaran en la cinquena edició del Maria Canals porta cua a Cervera

Se situaran dos pianos a disposició de tothom que els vulgui tocar a la plaça Major, a la plaça Joan Salat i al carrer General Güell

Maria Canals porta cua
Presentació del Maria Canals a Cervera. (Foto: Ajuntament de Cervera)
La Paeria de Cervera ha acollit la presentació de la iniciativa El Maria Canals porta cua, que el divendres 12 de maig situarà dos pianos a disposició de tothom que els vulgui tocar a la plaça Major (tot el dia), a la plaça Joan Salat (matí) i al carrer General Güell (tarda).

Segons el paer en cap, Ramon Royes, “el Maria Canals prestigia encara més l’activitat musical de Cervera”. Ha recordat que la primera edició només va tenir lloc a Barcelona, Bilbao, Madrid i Cervera. Ha destacat també que “el Maria Canals ha situat pianos als llocs emblemàtics de la ciutat com el carreró de les Bruixes, l’església de Santa Maria, Sant Domènec i, enguany, el carrer General Güell, recentment remodelat”.
 
El regidor de Cultura, Jaume Rossich, ha destacat que la Paeria dona suport a la iniciativa perquè apropa la música als alumnes de Cervera i comarca, més de 1.000, i la ciutadania en general.
 
Jordi Vivancos, gerent del Concurs Maria Canals, posa Cervera com a exemple d’implicació de la Paeria i el Conservatori amb la iniciativa, que aquí aconsegueix l’objectiu del Maria Canals: apropar la música a tothom. Ha afirmat que “li fa molta il·lusió tornar a Cervera, capital musical i pol d’atracció dels músics del voltant”.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Manifest

Publicitat
Publicitat