Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Dia Internacional dels Drons al Magical Media

El tinent d’alcalde Rafael Peris assenyala la importància que té Lleida i el Parc Científic en el desenvolupament d’aquest sector

Dia Internacional dels Drons, Rafel Peris
Una xarxa de 4.500 metres cúbics permetia les exhibicions de vols de drons. (Foto: Ajuntament de Lleida)
L’associació Lleida Drone ha celebrat aquest dissabte la tercera edició del Dia Internacional dels Drons al Magical Media, una iniciativa que ha comptat amb la col·laboració del Parc Científic i Tecnològic de Lleida i amb la presència del tinent d’alcalde Rafel Peris, que  ha destacat la importància del desenvolupament en el sector dels drons, a la ciutat de Lleida, mercès al Parc Científic i a les empreses que hi ha instal·lades, alhora que ha assenyalat les enormes possibilitats que aquesta indústria té encara per recórrer en un sector tan cabdal per a Lleida com és l’agricultura.

Enguany els assistents al Dia Internacional dels Drons han pogut gaudir d’un simulador de vols. Una segona novetat d’aquesta edició ha estat la possibilitat de presentar un projecte de manera espontània durant quinze minuts a la zona Speaker’s Corner. A més, Lleida Drone ha col·locat al Magical una xarxa de 4.500 metres cúbics per a les exhibicions de vols de drons.

D'altra banda, els estudiants de l’Escola Politècnica Superior (EPS) de la Universitat de Lleida, becats pel programa Google Summer of Code, han presentat públicament els seus projectes elaborats al Lleida Drone Lab i el Liquid Galaxy Lab del Parc Científic.

Lleida és l’única ciutat del sud d’Europa que s’afegeix a aquest esdeveniment internacional que celebren 150 països per difondre la tecnologia dels drons.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Manifest

Publicitat
Publicitat