Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Més d'una cinquantena d'ofertes de feina en la quarta edició de la Fira UdL Treball

El Campus de Cappont reunirà vuitanta estands d'empreses, institucions, federacions i col·legis professionals, a més de diversos serveis de la Universitat lleidatana

Fira UdL Treball, Universitat de Lleida
Imatge del la tercera edició de la Fira UdL Treball, que es va celebrr el 16 de març de 2016 al Campus de Cappont de la Universitat de Lleida. (Foto: Universitat de Lleida)
La vuitantena d'empreses que enguany participaran en la IV edició de la Fira UdL Treball oferiran una cinquantena d'ofertes de feina per als graduats de la Universitat de Lleida (UdL) i més de vint places per a pràctiques d'estudiants. Tot i això, els organitzadors del certamen esperen que les ofertes s'incrementin d'aquí al dia en què se celebrarà la Fira, el pròxim dijous 4 de maig.

La jornada, que té com a objectiu fomentar l'ocupació dels titulats de la UdL tot posant en contacte estudiants, graduats i empreses, ha ampliat enguany el seu espai per poder-hi encabir una vintena més d'empreses i entitats que l'any passat.

Els estands es repartiran entre el Centre de Cultures i Cooperació Transfronterera (53) i l'Edifici Polivalent (27), al Campus de Cappont.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Del local al global

Publicitat
Publicitat